Realitná kancelária

Nehnuteľnosti z regiónu

NOVOMESTSKÉ REALITY Nové Mesto nad Váhom

Komplexne zrekonštruovaný polyfunkčný objekt na Námestí slobody v Novom Meste nad Váhom

Cena:
460 000,- EUR
1 185,57 EUR/m2
Kraj:Trenčiansky kraj
Okres:Nové Mesto nad Váhom
Obec:Nové Mesto nad Váhom
Ulica:Námestie Slobody
Kategória:Komerčné objekty
Stav objektu:kompletná rekonštrukcia
Počet miestností:10
Úžitková plocha:388 m2
Energ. certifikát:neuvedené
Parkovanie:neuvedené
 
ID inzerátu:1352267

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Naša realitná spoločnosť vo výhradnej spolupráci s majiteľom nehnuteľnosti dáva do pozornosti solventným záujemcom investíciu a to predaj časti budovy na Námestí slobody č. 15 v Novom Meste nad Váhom v úplnom centre mesta.
Ponúkaná nehnuteľnosť predstavuje komplexne zrekonštruovaný objekt pozostávajúci z troch podlaží so zastavanou plochou 191 m2. Súčasťou nehnuteľnosti je aj 1/3 podiel na spoločnom dvore o výmere 149 m2. Dvor je uzavretý vo vnútornom átriu.
V roku 2001 bola ukončená rozsiahla rekonštrukcia aj s kolaudáciou a je doposiaľ udržovaná v peknom a dobrom stave. Všetky priestory v budove sú vykurované s radiátormi UIK na plyn. Všetky priestory majú vymenenú podlahovú dlažbu a nové všetky okná a dvere. Bola vymenená nová strešná krytina a dlažba na celej ploche dvora. Má samostatné energetické prípojky a merače vody, plynu a elektriky. Okná všetkých priestorov sú orientované na juh a západ. So susednou časťou budovy je spoločný vstup z centra mesta, ktorý pokračuje spoločným schodiskom na spoločnú chodbu, z ktorej sa vstupuje do vlastným priestorov I. NP.
1.P.P. disponuje 143 m2 úžitkovej plochy jedinečných „klenbových“ pivníc zriadených a skolaudovaných v r. 2001 na pohostinskú prevádzkareň. Všetky priestory sú čiastočne osadené pod povrch zeme. Priestory okrem iného disponujú 4x WC, kuchyňou, skladom a dvomi schodiskovými vstupmi z vonkajších priestorov.
1.N.P. disponuje 125 m2 úžitkovej plochy so vstupom z centra mesta ako aj vstupom so spoločného dvora. Priestory sú neustále využívané ako predajňa aj v súčasnom období.
2.N.P. disponuje 120 m2 úžitkovej plochy, do ktorej nie je započítané schodisko, predsiene a balkón. Priestory sú rozdelené na kancelárske priestory o ploche 65 m2 a dvojizbový nezariadený byt o ploche 55 m2, ktoré majú svoje samostatné vstupy. Rekonštrukcia a modernizácia 2.N.P. sa skončila v r. 2022 úplne novým sociálnym zariadením, čiastočne novými oknami, dverami a novým kotlom UK na plyn. Celková úžitková plocha predstavuje spolu výmeru 388 m2.
Lokalita námestie – úplné centrum okresného mesta Nové Mesto nad Váhom má skvelý ekonomický potenciál, aj preto je táto ponuka vhodná ako investícia so stabilným príjmom resp. kupujúci môže spojiť bývanie s podnikaním v centre mesta.

Cena celej nehnuteľnosti je 460 000,- EUR t. j. 1 185,-/m2 úžitkovej plochy.
Bližšie info Vám radi poskytneme na obhliadke resp. na tel. č. 0949 702 800

Maklér:

makler
Maklér:Ing. Silvester Gajdošech
Telefón:0949702800
E-mail:info-ZVNC-mediareal.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.
Vyhľadávanie nehnuteľností
-
- m2